Wining met je outdoor contacten !

🍷 Klinken met een lekker wijntje mag buiten weer !

Hebben jullie er ook zo naar uit gekeken om weer eens onder de mensen te komen? Om het sociale contact met vrienden en kennissen weer wat aan te zwengelen? Wij in elk geval wel!!

We zijn dan ook heel blij dat we voortaan buiten kunnen aperitieven met enkele “outdoor contacten”. Uiteraard volgens de regels die van toepassing zijn. En de ene keer al met een dikkere trui aan dan de andere 😎

We hebben leuke glasmarkeerders aangeschaft zodat iedereen makkelijk zijn eigen glas herkent. Zo houden we het veilig in onze buitenbubbel.

Heb jij zin gekregen om een lekker flesje wijn te kraken? Niks te zwaar, frisfruitig en makkelijk te drinken? Dan bevelen we onze “Fleur” wijnen aan. Bestel ze in onze shop en wij zorgen dat jouw aperitiefwijnen zo snel mogelijk gratis thuis geleverd worden.

Santé op een stukje herwonnen vrijheid!!

Inez & Didier
De ideale terraswijnen

divines wijnen Inez Schoels“Fleur” Blanc – 2019

Frisfruitig wit wijntje obv 80% Vermentino, Viognier met een toets van Muscat
Deze witte wijn heeft een lichte body, fruitige smaak en frisse zuren. Serveer ‘m fris gekoeld en drink de wijn als aperitief in combinatie met wat olijfjes, hummus, ..

 

divines wijnen Inez Schoels
Zomerse rosé obv Cinsault, Clairette rose en wat Vermentino
Onze “Fleur” rosé wijn is een typische Provence rosé en perfect om als aperitief te drinken door zijn fris- en fruitigheid.

 

 

divines wijnen Inez Schoels

Fruitige rode wijn gemaakt uit Grenache, Syrah en een toets van Vermentino
Onze rode “Fleur” is een wijn met een fruitige neus dankzij de Vermentino, maar toch met voldoende ruggengraat. Hij drinkt makkelijk en kan zelfs gekoeld gedronken worden.