Over Ons

Ons Gamma

diVines draagt kwaliteit en puurheid hoog in het vaandel. Bij ons kan je terecht voor kwalitatief hoogstaande wijnen uit Rasteau en Gigondas.

Ons gamma bestaat uit een klein assortiment van wijnen uit Rasteau en Gigondas uit de zuidelijke Rhônevallei.

Onze wijnen worden gemaakt door Jean-Marc Brun van Domaine Beau Mistral die net als wij een superieure kwaliteit nastreeft en veel respect heeft voor de natuur.

 
Onze werkwijze

Wat maakt ons uniek?

Voor diVines ligt de lat hoog en we streven ernaar onze klanten enkel het beste van het beste uit de Rhônevallei aan te bieden.
Wat ze schrijven over ons

Testimonials

Robert Parker

Robert McDowell Parker, Jr. is een invloedrijke wijnjournalist uit de Verenigde Staten en gaf de witte Côtes du Rhône Villages “Fleur de Terroir” wijn van diVines een bijzonder mooie score van 94/100.

Robert Parker

Wijnjournalist
Jeb Dunnuck

Jeb Dunnuck, ingenieur van opleiding en afkomstig uit Indiana, werd smoorverliefd op de Franse wijnen en vooral op die van de Rhônevallei toen hij tijdens zijn studies Europa doorkruiste. Deze gerenommeerde wijnjournalist bekroonde onze Cru Rasteau Vieilles Vignes “Fleur de Terroir” met een 94/100.

Jeb Dunnuck

Wijnjournalist
Wine Enthusiast Magazine

Wine Enthusiast Magazine bestaat reeds sinds 1988 en beoordeelt honderden wijnen per maand. Deze review worden opgenomen in het magazine dat zowel consumenten, restaurants als sommeliers bereikt. Onze Cru Rasteau Vieilles Vignes “Fleur de Terroir” kreeg grootste onderscheiding met een 91/100.

Wine Enthusiast Magazine

Magazine
 
Ons Professioneel

diVines team

Inez Schoels

Inez Schoels

Zaakvoerder

Dankzij haar oog voor detail, neus voor kwaliteit en haar luisterend oor, gecombineerd met haar resultaatgerichtheid, weet Inez de noden van de markt te doorgronden en te vertalen in duidelijke aanbevelingen om de positionering en het aanbod van diVines verder te verfijnen en optimaliseren.

Didier Godfroid

Didier Godfroid

Partner

Didier, als ondernemer pure sang en kind aan huis in Rasteau, bruist steeds van energie, kan als geen ander bruggen bouwen en zijn eeuwige enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor hij coacht, motiveert en het beste in anderen naar boven haalt.

Jean-Marc Brun

Jean-Marc Brun

Wijnmaker

Wijn maken zit Jean-Marc in het bloed. Dankzij zijn doorgedreven passie en uitgebreide kennis en ervaring, weet hij wijnen te maken van uitzonderlijke kwaliteit die reeds vele malen lovende woorden en uitmuntende scores van befaamde wijncritici hebben gekregen.