馃嵎diVines Wine Tasting

Doe eens een diVines wine tasting! Heerlijk genieten van lekkere en exclusieve wijnen uit de zuidelijke Rh么nevallei.

Wil jij graag meer te weten komen over wijnen uit de zuidelijke Rh么nevallei? Dan ben je bij diVines aan het juiste adres. We nemen je mee op een reis doorheen 6 dorpen en stellen je op een laagdrempelige manier en in een relaxte sfeer onze unieke wijnen voor uit Rasteau, Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Sablet en Ch芒teauneuf-du-Pape.

Wij vertellen het verhaal achter elke wijn, over de afkomst, de druivensoort, over de makers die schuilgaan achter de bijzondere rijke smaken 茅n we geven je food-pairing tips.

Jij proeft heel wat lekkers uit de 6 wijndorpen en ontdekt de smaakverschillen tussen de verschillende appellaties, wijnen en blends.

Wine-tasting opties

Wijnproeverij aan huis

Jij organiseert een proeverij bij jou thuis, zorgt voor minstens 6 deelnemers en wij brengen heerlijke kwaliteitswijnen mee.

Teambuilding

Een wijnproeverij als onderdeel van een teambuilding? Met je wandel-, voetbal-, padel-club of welk team dan ook een leuke wine tasting doen? Waarom niet! Wij brengen onze mooiste wijnen mee en verzorgen op jouw eigen locatie een uitgebreide proeverij waarbij we je een diversiteit aan smaken uit de zuidelijke Rh么nevallei serveren en alles vertellen over de achtergrond van de wijnen.

Bedrijfsdrink

Samen “wijnen” na een intensieve werkdag? Of tijdens een namiddagje vergaderen om het allemaal wat minder moeizaam te maken? Wijn zorgt voor verbondenheid en een andere sfeer, iets wat ook niet mag ontbreken op de bedrijfsvloer.

Prijzen

  • Wine Tasting: 25鈧 pp incl BTW
  • Duur: 2 脿 3 uur
  • Optie met kaasschotel: 9鈧 pp extra
  • Optie met kaas- en charcuterieschotel: 12鈧 pp extra

Je kan de selectie van de wijnen aan ons over laten, maar we kunnen ook gezamenlijk een mooie selectie samenstellen, geheel naar jouw smaak en budget.

Laat je verrassen en vraag een vrijblijvende offerte via mail of telefoon. Niet twijfelen, gewoon doen!

vele groeten en tot binnenkort!
0495/ 59 68 88