diVines meets Go4Jobs 🍷

Op dinsdag 5 september kon je diVines terugvinden op de Golfclub van Beveren tijdens een klantenevent georganiseerd door Go4Jobs Waasland.

De weergoden waren ons alvast gunstig gestemd 🌞 Tijdens en na de golfinitiatie konden Go4Jobs klanten genieten van een diVines wijndegustatie🍷Ons lokale ondernemerschap sluit mooi aan bij waar Go4jobs voor staat.

Een mooie en geslaagde match! 💙

 

 

Wil jij ook graag meer te weten komen over onze wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei in Frankrijk en zo een stukje Provence ontdekken? Organiseer dan eens een diVines Wine Tasting, beschikbaar op eender welke locatie.

Tijdens deze wijndegustatie nemen we je mee op een reis doorheen verschillende Cru dorpen en stellen je op een laagdrempelige manier en in een relaxte sfeer onze rosé, witte en rode wijnen voor uit Rasteau, Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne, Beaumes-de-Venise en Châteauneuf-du-Pape.

Wij vertellen het verhaal achter elke wijn, over de afkomst, de druivensoort, de makers die schuilgaan achter de bijzonder rijke smaken én geven je food-pairing tips. Jij proeft heel wat lekkers en ontdekt de smaakverschillen tussen de verschillende appellaties, wijnen en blends.

Deze Wine Tasting experience is perfect als team building activiteit, om een meeting op een positieve noot af te sluiten of voor een maaltijd. Optioneel kunnen we ook bijpassende kaas en/of charcuterie voorzien om deze wijndegustatie compleet te maken.

Neem contact op en we werken een leuk voorstel uit!