2021 wordt een topjaar !

Het nieuwe jaar werd op een rustige manier ingezet en zoals de meeste onder jullie, hebben wij ook een paar goede voornemens opgelijst. Zorgen voor een gezonde levensstijl en voldoende beweging staan met stip op nummer één. Echter zonder in te boeten aan levenskwaliteit en mét genietmomenten op tijd en stond. Daar hoort dus ook lekker eten en een goed glas wijn bij. Iets dat we ons nooit zullen ontzeggen. Uiteraard op voorwaarde dat de kwaliteit hoog is. Dus als we een glas drinken, zal het enkel goede en kwalitatieve wijn zijn.

We hopen ook heel snel de draad weer te kunnen oppikken waar we hem vorig jaar hebben moeten lossen. Wat kijken we uit naar mooi (rosé) weer en een terrasje doen met vrienden en familie, op restaurant gaan en teruggaan naar Rasteau om oa de nieuwe millésime te proeven.

Hopelijk kunnen we in 2021 ook eindelijk de 10e verjaardag van Rasteau als Cru uit de zuidelijke Rhônevallei vieren. In Gigondas valt er dit jaar ook een verjaardag te vieren – Gigondas is reeds 50 jaar Cru.

Voor wie na de versoepelingen toch liever in eigen land blijft, brengen wij graag een streepje Rasteau of Gigondas aan huis. Al onze wijnen kunnen online besteld worden in onze shop. U krijgt de beste prijs vanaf 6 flessen (naar keuze) en wij leveren gratis en persoonlijk aan huis.

Hou het gezond en laat ons van 2021 een topjaar maken!

Sneeuw !!

Het was lang geleden, maar alle wijndorpen in de zuidelijke Rhônevallei werden nog eens bedekt onder een laagje sneeuw.

Ook de reus van de Provence, de Mont Ventoux, kreeg een pak sneeuw te verduren en dat leverde niet alleen prachtige plaatjes op. De omgeving was ook een zalig decor voor een stevige wandeling.

Ook de cave van Domaine Beau Mistral in Rasteau lag er idyllisch bij onder het sneeuwtapijt .. alhoewel wij toch de zomerse versie verkiezen!

Onze webshop is 24/7 open

Wij zijn specialist in Cru wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei. Bezoek onze webshop en ontdek de verschillende pareltjes uit Rasteau, Gigondas, Châteuneuf-du-Pape, Vacqueyras en Vinsobres.

Van zodra het weer mag, kan je onze wijnen thuis op afspraak komen degusteren met een lekker hapje en een fijne babbel erbij. Of we komen tot bij jou!

Wil jij samen met vrienden of familie een leuke wijndegustatie organiseren, aarzel niet om ons te contacteren!

divines wijnen Inez Schoels