Beloon jouw telewerkers met een wijntje om het weekend in te zetten !

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat telewerken zowat overal de norm is geworden. Het is echter niet voor iedereen een evidentie om van thuis uit te werken. De infrastructuur in de werkruimte thuis moet permanent telewerken mogelijk maken, evenals de technologische en IT-voorzieningen. Daarnaast spelen ook de persoonlijkheid van de werknemer, alsook zijn of haar familiale situatie een grote rol in het succesvol en efficiënt telewerken.

Doordat de werknemer minder vaak of zelfs niet meer op kantoor is, alsook minder (informeel) contact heeft met collega’s, wordt de afstand letterlijk en figuurlijk alsmaar groter. En hoe groter de afstand, hoe meer de betrokkenheid onder spanning komt te staan.

In deze tijden van afstand en telewerken, is het dus nog belangrijker om werknemers een schouderklopje te geven. Ben jij ook zo trots op jouw collega’s die thuis zo hard aan het werk zijn? Er al aan gedacht om hen na een productieve werkweek te belonen en hen te laten weten dat hun inzet gewaardeerd wordt? Waarom ze niet trakteren op een lekkere fles wijn om het weekend goed in te zetten, of om tijdens het weekend tijdens de family time van te genieten?

diVines is specialist in Cru wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei waaronder Châteauneuf-du-Pape, Rasteau, Gigondas, Vinsobres en Vacqueyras en stelt graag, voor jouw medewerkers, wijnpakketten samen die aan huis, en met een persoonlijke boodschap worden geleverd.

Neem vrijblijvend contact op met ons op info@divines.be of bekijk ons gamma in onze shop.

    Bekijk onze shop