Bestel nu je feestwijnen !

Beste wijnliefhebber,

Sinterklaas heeft het land weer verlaten, dus dat betekent dat we in de laatste rechte lijn zitten richting kerst en eindejaar.

De feestdagen zullen er spijtig genoeg anders uitzien dan we gewend zijn. Een reden te meer dus om lekkere wijn in huis te halen en jezelf en je bubbel te verwennen!

Als specialist in Cru wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei, kan je bij ons terecht voor verschillende pareltjes uit Rasteau, Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres en Châteauneuf-du-Pape.

diVines onderscheidt zich door zich te focussen op een bepaalde streek, door kwalitatief hoogstaande wijnen aan te bieden, gemaakt door kleine familiedomeinen uit de streek, en deze gratis en persoonlijk aan huis te leveren. Aarzel niet om je bestelling te plaatsen in onze shop of jouw keuze door te sturen via mail. Wij zorgen dat jouw feestwijnen zo snel mogelijk geleverd worden.

Of wil je iemand een diVines wijntje cadeau doen? Wij leveren jouw keuze in een mooie stijlvolle geschenkverpakking bij jou of direct bij de gelukkige aan huis.

Geniet van de eindejaarsperiode en drink alleen maar goede wijn!

Santé!!

vele groeten,
Inez