diVines op de Foire du Vin in Sint-Niklaas

Na de wel zeer succesvolle editie van 2022, maakt Sint-Niklaas zich alweer op voor een nieuwe Foire du Vin-wijnbeurs. Het is de grootste wijnbeurs van Vlaanderen en voorlopig ook de laatste Foire du Vin voor de lente en zomer. Het tweede weekend van maart is dus het ideale moment om een voorraad wijn in te slaan om van te genieten op zonnige terrasjes of tijdens familiefeesten.

diVines is ook van de partij dus kom zeker langs om onze lekkere wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei te proeven. Met het oog op de komende lente en daar bijhorende zonnige periodes, brengen wij vooral onze witte en rosé wijnen mee om te laten degusteren, aangevuld met enkele rode referenties uit de streek.

Zoals altijd maken we het Provençaalse gevoel weer compleet met onze lekkere olijven, tapenade en affinade uit Nyons en honing met verschillende Provençaalse smaken.

Iedereen welkom in de moderne accommodaties van ‘t Bau-Huis aan de Slachthuisstraat 60 in 9100 Sint-Niklaas. Er is genoeg parking in de onmiddellijke buurt en zoals steeds staan de scouts van Sint-Niklaas paraat om de bezoekers te helpen bij het inladen.

Wanneer?

      • Vrijdag 10 maart 2023 van 17h tot 21h
      • Zaterdag 11 maart 2023 van 11h tot 20h
      • Zondag 12 maart 2023 van 11h tot 18h

Gratis duokaart ?

Kom jij graag langs? Stuur me een mail en ik bezorg je een gratis inkomkaart voor 2 personen.