diVines wijndegustatie op 12, 13 en 14 mei

Noteer 12, 13 en 14 mei alvast in jouw agenda, want dan ben je bij diVines in ‘s-Gravenwezel welkom voor onze jaarlijkse lente-wijndegustatie.

Je krijgt dan op vrijdag, zaterdag en zondag, telkens tussen 14u en 20u de gelegenheid om onze lekkere wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei, onze honing met Provençaalse smaken en onze heerlijke olijven, olijfolie en tapenade te proeven.

Wist je trouwens dat wij er, als kind aan huis in Rasteau en omstreken, onze missie van maken om enkel het lekkerste uit de Provence mee naar hier te brengen?

Er zijn in totaal 9 wijndorpen in de zuidelijke Rhônevallei die het AOC Cru label hebben gekregen voor hun rode, witte en/of rosé wijn. Dat is de hoogste classificatie die wijnboeren in het Rhône-wijnland kunnen krijgen.

Op dit moment vertegenwoordigt diVines 7 van deze wijndorpen: Rasteau uiteraard, Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne, Châteauneuf-du-Pape en sinds kort ook Beaumes de Venise. In elk wijndorp hebben we de lekkerste wijnen gekozen, gemaakt op een ambachtelijke manier door lokale wijnboeren met hun wijndomein in het dorp zelf. Achter elke wijn en elk domein schuilt een boeiend verhaal en dat vertellen we graag!

Tot binnen 2 weken!!

vele groeten,
Inez & Didier