Nu ook Châteauneuf-du-Pape en Vacqueyras in ons assortiment

Naast onze eigen wijnen uit Rasteau, die we verdelen onder de “Fleur de Terroir” en “Fleur” labels, bieden we, als exclusief verdeler voor België, ook een paar referenties uit naburige Cru dorpen aan. Zo werken we in Gigondas samen met wijndomein “Moulin de la Gardette” en zij staan garant voor heerlijke rode wijnen met een bio label. Vrij recent hebben we ook 2 wijnen toegevoegd van “Domaine les Semelles de Vent”. Een “vieilles vignes” uit Vacqueyras en een unieke en exclusieve monocépage uit Châteauneuf-du-Pape, eentje waar maar 500 flessen van bestaan en waar wij er 60 van mogen verdelen.
 

diVines onderscheidt zich door zijn focus op een bepaalde wijnregio, door kwalitatief hoogstaande wijnen aan te bieden, gemaakt door kleine familiedomeinen uit de streek, en deze persoonlijk aan huis te leveren, zowel aan particuliere als aan horeca klanten.

In deze periode staat gezelligheid en huiselijkheid centraal en daar hoort dan zonder fout een lekker glas genietwijn bij. Of het nu onder een dekentje in de zetel, voor de open haard of bij een lekkere warme maaltijd is, een glas rode wijn uit Rasteau, Gigondas, Châteauneuf of Vacqueyras smaakt altijd.

    Bekijk in de shop