Specialist in Cru wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei

Waaruit bestaat het diVines gamma?

🍷 Lekkere witte, rode en rosé wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei
🐝 Honing met Provençaalse smaken
🫒 Olijfolie, olijven en tapenade uit Nyons

Wat maakt diVines nu eigenlijk uniek?

    • Onze niche producten: Wij bieden lekkere en kwaliteitsvolle wijnen, honing en olijfolie aan uit de streek waar wij kind aan huis zijn. We hebben een persoonlijke band met elke wijnboer waar we mee werken, kennen zijn verhaal en appreciëren zijn manier van werken. diVines kiest bewust voor een niche-markt en specialiseert zich in de beste Cru wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei.
    • Focus op kwaliteit: Alle druiven worden handmatig geplukt, alle wijngaarden worden met de grootste zorg bewerkt, zonder gebruik van chemische producten en elk familiedomein waar we mee werken heeft een HVE niveau 3 (Haute Valeur Environnementale) of Bio label dat een milieuvriendelijke aanpak bevestigt.
    • Rechtstreekse levering van domein tot horeca en particuliere eindklant zonder tussenpersonen: Verwacht je dus aan een persoonlijk contact waarbij we het verhaal achter elk product graag vertellen.

Wie is bij ons aan het juiste adres?

Elke wijnliefhebber die houdt van goeie Rhône-wijnen, voor wie een wijn wat krachtiger mag zijn en liefhebbers van Grenache, Syrah, Mourvèdre, Viognier, Roussanne, Marsanne of Muscat druiven, de hoofdrolspelers in onze rode en witte wijnen.

Ik beschrijf onze volledige line-up graag als “same same, but different“. Alle wijnen komen uit dezelfde streek en zijn assemblages van dezelfde druivenrassen, namelijk de druiven die goed gedijen in het warme mediterrane Provence klimaat. Maar toch zijn er voldoende verschillen tussen de wijnen. De terroir van elke wijn is anders, de wijnmaker is steeds verschillend en ook de mix van druiven varieert, waardoor je telkens een unieke smaakbeleving krijgt.

Kom langs en je kan alle verschillende aroma’s ontdekken!

Maak een afspraak via 0495/59 68 88 of via inez@divines.be.