Meer over

Wine Tasting bij diVines

Doe eens een diVines Wine Tasting!

Heerlijk genieten van lekkere en exclusieve wijnen uit de Zuidelijke Rh么nevallei.

Wil jij graag meer te weten komen over wijnen uit de Zuidelijke Rh么nevallei? Dan ben je bij diVines aan het juiste adres.

We nemen je mee op een reis doorheen verschillende wijndorpen en stellen je op een laagdrempelige manier en in een relaxte sfeer onze wijnen voor uit Rasteau, Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Sablet, Cairanne, Beaumes-de-Venise en Ch芒teauneuf-du-Pape. Wij vertellen het verhaal achter elke wijn, over de afkomst, de druivensoort, de makers die schuilgaan achter de bijzondere rijke smaken 茅n geven je food-pairing tips.

Jij proeft heel wat lekkers uit de wijndorpen en ontdekt de smaakverschillen tussen de verschillende wijnen en blends.

Wine Tasting opties

Wijnproeverij aan huis

Jij organiseert een proeverij bij jou thuis, zorgt voor minstens 6 deelnemers en wij brengen heerlijke kwaliteitswijnen mee.

Teambuilding

Een wijnproeverij als onderdeel van een teambuilding? Met je wandel-, voetbal-, padel-club of welk team dan ook een leuke wine tasting doen? Waarom niet! Wij brengen onze mooiste wijnen mee en verzorgen op jouw eigen locatie een uitgebreide proeverij waarbij we je een diversiteit aan smaken uit de zuidelijke Rh么nevallei serveren en alles vertellen over de achtergrond van de wijnen.

Bedrijfsdrink

Samen 鈥渨ijnen鈥 na een intensieve werkdag? Of tijdens een namiddagje vergaderen om het allemaal wat minder moeizaam te maken? Wijn zorgt voor verbondenheid en een andere sfeer, iets wat ook niet mag ontbreken op de bedrijfsvloer.

Praktisch

    • Een standaard diVines Wine Tasting duurt ongeveer 2 脿 3 uur
    • Je kan de selectie van de wijnen aan diVines over laten, maar we kunnen ook gezamenlijk een mooie selectie samenstellen, geheel naar jouw smaak en budget.
    • Optie met kaas- en charcuterieschotel mogelijk

Laat je verrassen en vraag een vrijblijvende offerte via mail of telefoon. Niet twijfelen, gewoon doen!

0495/ 59 68 88