Meer over

Wine Tasting bij diVines

Jouw reis door de zuidelijke Rh么nevallei !

Heerlijk genieten van lekkere en exclusieve wijnen uit de zuidelijke Rh么nevallei.

Wil je de betoverende wereld van de zuidelijke Rh么nevallei ontdekken en genieten van exclusieve wijnen in een ongedwongen sfeer? Dan is diVines de perfecte bestemming voor jou.

Bij diVines nemen we je mee op een spannende reis doorheen diverse wijndorpen en introduceren we je op een ontspannen en gastvrije manier aan onze wijnen uit Rasteau, Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Sablet, Cairanne, Beaumes-de-Venise en Ch芒teauneuf-du-Pape.

We delen het verhaal achter elke wijn, inclusief de herkomst, de druivensoorten, en de getalenteerde wijnmakers die schuilgaan achter de bijzonder rijke smaken. Daarnaast voorzien we je van waardevolle tips voor de perfecte foodpairing.

Wat kun je verwachten?

  • Proef een scala aan heerlijke wijnen uit verschillende wijndorpen.
  • Ontdek de nuances in smaak tussen verschillende wijnen en blends.

Opties voor Wine Tasting

  • Wijnproeverij aan huis: Organiseer een proeverij bij jou thuis met minimaal 6 deelnemers, en wij brengen de meest smaakvolle kwaliteitswijnen mee.
  • Teambuilding: Een wijnproeverij als onderdeel van een teambuildingactiviteit? Of het nu met je wandelclub, voetbalteam, of padelclub is, wij verzorgen een uitgebreide proeverij op jouw locatie. Ontdek een verscheidenheid aan smaken uit de zuidelijke Rh么nevallei terwijl we je alles vertellen over de geschiedenis van de wijnen.
  • Bedrijfsdrink: Samen 鈥渨ijnen鈥 na een drukke werkdag? Of tijdens een middagvergadering om de sfeer wat losser te maken? Wijn brengt mensen samen en cre毛ert een andere ambiance, iets wat niet mag ontbreken op de werkvloer.

Praktische informatie

  • Een standaard diVines Wine Tasting duurt ongeveer 2 脿 3 uur.
  • Je kunt de wijnselectie aan diVines overlaten of samen met ons een prachtige selectie samenstellen, aangepast aan jouw smaak en budget.
  • Opties met kaas- en charcuterieschotels zijn beschikbaar.

Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan via e-mail of telefoon. Wacht niet langer en proef de magie van diVines Wine Tasting!

Contactgegevens

Wacht niet langer en laat diVines je meenemen op een onvergetelijke wijnreis door de zuidelijke Rh么nevallei.

Ontdek de geheimen van deze prachtige wijnen en cre毛er herinneringen met een vleugje Franse allure.