Meer Over

Ons Gamma

diVines draagt kwaliteit en puurheid hoog in het vaandel. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaande producten uit de Zuidelijke Rhônevallei. 

Wij streven ernaar enkel topwijnen aan te bieden die niet alleen lekker zijn, maar ook met de nodige zorg en eerbied en volgens de hoogste standaarden worden geproduceerd. Alle druiven worden handmatig geplukt en de toevoegingen van onder andere sulfiet of het gebruik van kunstmeststoffen worden tot een minimum beperkt.

Als specialist in wijnen uit de Zuidelijke Rhônevallei, biedt diVines private label wijnen aan uit Rasteau, aangevuld met een aantal pareltjes uit buurdorpen Châteauneuf-du-Pape, Gigondas, Vinsobres, Sablet en Vacqueyras.

Om de Provençaalse beleving helemaal compleet te maken, bieden we ook heerlijke honing en olijfolie aan, gemaakt door lokale familiebedrijven.

 
Meer Over

Onze Wijngaard

Sinds 2012 hebben wij onze eigen wijngaard in Rasteau. Deze bevat Grenache noir ranken van meer dan 70 jaar oud, ligt op 300m hoogte waar de beste kwaliteitsdruiven van Rasteau rijpen en wordt beheerd door Jean-Marc Brun van Domaine Beau Mistral. Jaren van nauwe samenwerking hebben geleid tot echte kwaliteitsproducten die we aanbieden onder onze eigen labels.

Onze Premium wijnen hebben het “Fleur de Terroir” label en zijn echte genietwijnen voor fijnproevers.

Daarnaast hebben we ook onze “Fleur” lijn met easy-drinking wijnen die wat fruitiger zijn en bijgevolg geschikt om elke dag te drinken.

 
Meer Over

Ons Team

Achter diVines zitten Inez Schoels & Didier Godfroid, ondersteund door oa Jean-Marc Brun van Domaine Beau Mistral in Rasteau. De mix van ieders kwaliteiten, gecombineerd met een enorme drive en passie, levert een succesvolle samenwerking op.

Inez Schoels – Zaakvoerder
Dankzij haar oog voor detail, neus voor kwaliteit en luisterend oor, weet Inez de noden van de markt te doorgronden en te vertalen in duidelijke aanbevelingen om de positionering en het aanbod van diVines verder te verfijnen en optimaliseren.

Didier Godfroid – Partner
Didier, als ondernemer pure sang en kind aan huis in Rasteau, bruist steeds van energie en kan als geen ander bruggen bouwen. Zijn eeuwige enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor hij het beste in anderen naar boven kan halen.

Jean-Marc Brun – Wijnmaker
Dankzij zijn doorgedreven passie en uitgebreide kennis en ervaring, weet Jean-Marc wijnen te maken van uitzonderlijke kwaliteit die reeds vele malen werden bekroond. Jean-Marc werd zelfs door Robert Parker uitgeroepen tot beste Cru maker uit Rasteau.